Klint Homes

Hanna Knutsson


Hanna kommer opprinnelig fra Borås, men flyttet for en jobb i Stockholm for ni år siden. Nå bor hun sammen med samboer og to barn i en fireroms sør for hovedstaden.

Hun har satt sammen en palett bestående av fem farger. La oss se hvordan hennes nymalte leilighet ser ut nå.
hanna

Vil du presentere deg kort?


Jeg heter Hanna Knutsson. Jeg bor sammen med samboer og de to barna mine sør for Stockholm. Jeg er født og oppvokst i Borås med to eldre brødre. Jeg flyttet fra hjembyen min for ca ni år siden for en jobb i Stockholm, også ble jeg værende der.Hvor er vi, og hvordan havnet du akkurat her?


Nå er vi i den relativt nye leiligheten vår i Årsta, sør for Stockholm. Vi flyttet hit i januar 2023. Det er en leieleilighet vi byttet til oss mot en treroms lenger ned mot Gullmarsplan. Vi hadde aldri trodd det var mulig å bytte til en stor fireroms i Årsta som vi faktisk føler kjærlighet for, men sånn ble det. Vi trives så godt. Betong som møter et frodig grøntområde, innbakt i farger vi har valgt selv. En stor opptur!Beskriv deg selv med én setning!


Jeg er en person fylt av glede, sterk vilje og kreativitet.

room
"Jeg ville gerne have forskellige farver i hvert rum, men ikke for store kontraster mellem rummene."
hanna

Hvad kan du bedst lide ved dit hjem?


Den blå farve i køkkenet, stuen og gangen.Hvordan tænkte du, da du skulle farvesammensætte dit hjem?


At alle farverne skulle passe godt sammen. Ikke for stærke farver og kontraster. Det havde vi i vores forrige lejlighed. Vi ville prøve noget nyt, og derfor landede vi mere i pastelfarver. Hvilke farver har du valgt, og hvad fik dig til at falde for lige præcis dem?


95 - Lagoon, 75 - Boogie, 78 - Mon Cheri, 86 - Earl Grey, 107 - Vivi’s Green. Jeg synes, at alle farverne passer fint sammen, men de ligger samtidig ikke for tæt på hinanden i farven. Jeg ville gerne have forskellige farver i hvert rum, men ikke for store kontraster mellem rummene. 

room
room
room

Hvad blev du mest tilfreds med?


Lagoon! Elsker den farve.


Beskriv din interiørstil med tre ord?


Eklektisk, hyggelig og farverig.Har du nogle tips til dem, som gerne vil male om?


Tør farve!Hvad er din yndlings farve fra Klints palet, hvis du kun skulle vælge én?


K95 — Lagoon!

Resultatet
room
room
hanna
room
Hannas farver
Flere interviews

© Klint 2024, Alle rettigheder reserveret